АДАПТАЦІЯ

04 липня 2018 р. 16:20 Наші послуги
Адаптація сайту під сучасні мобільні пристрої м. Дрогобич ТОВ "Дев Фор Дей" (Dev4Day)

Численні дослідження показують, що зростання десктопних версій вже давно зупинилось. Майбутнє за мобільними пристроями, тому майбутнє, це вже наше сьогодення. Напевно, серед Ваших знайомих знайдеться багато людей у ​​яких навіть немає комп'ютера, але тим не менше вони щодня користуються Інтернетом з мобільного телефону. Якщо у Вас вже є свій сайт, перевірте який він має вигляд з браузера мобільного телефону.

Найчастіше, якщо навіть не ламається структура сайту, то перестають працювати найбільш значущі елементи. Компанія «ДЕВ ФОР ДЕЙ» професійно і в найкоротші терміни зробить адаптацію Вашого сайту для роботи на смартфонах.

Пам'ятайте, що важливе значення має пошукова видача. Google, наприклад, краще ранжує ті сайти, які мають мобільну версію. Ви можете самі в кілька кліків визначити чи відповідає Ваш сайт вимогам для мобільних пристроїв такого пошукового гіганта як Google. Для цього просто вставте посилання на Ваш сайт на ось цій сторінці: www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

Якщо Вам необхідно повноцінний мобільний додаток для IOS або Android, то компанія «ДЕВ ФОР ДЕЙ» впорається з цим завданням на відмінно!
Не зволікайте!
Телефонуйте нам!