Компанія року 2018

13 березня 2019 р. 15:40 Про компанію
ТОВ «ДЕВ ФОР ДЕЙ» присвоєно статус "Компанія року 2018"

Підприємство "ДЕВ ФОР ДЕЙ" на основі експертної оцінки Всеукраїнського галузево-аналітичного центру увійшло до числа кращих у категорії інвестиційно привабливих та надійних підприємств регіону Львівської області та отримало національний сертифікат «Компанія року 2018».
Статус «Компанія року 2018» підтверджує, що товариство з обмеженою відповідальністю "ДЕВ ФОР ДЕЙ" пропонує якісні послуги, є надійним партнером та престижним роботодавцем. Нагорода присвоюється на основі реєстру надійності та інвестиційної привабливості.

«Всеукраїнський галузево-аналітичний центр» щорічно проводить номінації та відзначення кращих компаній і установ України. Номінації направлені на формування бази перевірених та готових для реалізації інвестиційних проектів, а також кращих національних товаровиробників, лідерів галузі та інших перспективних та перевірених компаній – пріоритетних для співпраці, як на національному, так і на міжнародному рівні.

Експертний аналіз та затвердження реєстрів проводиться організацією «Всеукраїнський галузево-аналітичний центр» (ТОВ «ВГ Аналітцентр») спільно з компанією «International business community» та «Асоціацією економічного співробітництва та розвитку підприємництва».

Пишаємося отриманим статусом, адже це свідчить про ефективність нашої роботи і є гарантією високої якості наших послуг.